فراخوان دستیاری در دهمین سمپوزیوم مجسمه سازی تهران
پایان دیماه آخرین فرصت ثبت نام دستیاری دهمین دوره سمپوزیوم بینالمللی مجسمه سازی تهران است.
به گزارش روابط عمومی سازمان زیباسازی شهر تهران، فرم ثبت نام دستیاری دهمین دوره سمپوزیوم بینالمللی مجسمهسازی تهران منتشر شد.
دستیاران هنرمندان شرکتکننده در این سمپوزیوم، از بین دانشجویان یا فارغالتحصیلان رشته مجسمهسازی انتخاب میشوند.
هنرمندان منتخب در بخش دستیاری مبلغ ۵۰ میلیون ریال در پایان سمپوزیوم دریافت میکنند و به تمامی هنرمندان شرکتکننده علاوه بر مبلغ هدیه ورودی، گواهی شرکت و لوح یادبود سمپوزیوم دهم اعطا خواهد شد.
علاقهمندان به شرکت در بخش دستیاری دهمین دوره سمپوزیوم بینالمللی مجسمهسازی تهران تا پایان دی ماه فرصت دارند با تکمیل کردن فرم پیوست، در فراخوان دستیاری شرکت کنند.
دهمین دوره سمپوزیوم بینالمللی مجسمهسازی تهران یکم تا ۲۲ اسفندماه در محل “گذر فرهنگی تاراز” واقع در منطقه ۲۲ برگزار میشود و محل نصب مجسمههای این رویداد، باغ سنگی دریاچه خلیجفارس خواهد بود.
برای دانلود فایل فرم ثبت نام فرم+ثبت+نام+سمپوزیوم مجسمه سازی تهران اینجا کلیک کنید
تاریخچه
سمپوزیوم مجسمه سازی در ایران برای اولین بار در اسفند 1385 برگزار شد.
البته تحت تاثیر تبلیغات این سمپوزیوم در مهر ماه همان سال رویدادی در ابعاد کوچکتر با حضور هفت هنرمند مجسمه ساز در پارک جمشیدیه تهران رقم خورد که فرآیند مجسمه سازی با چوب را در پیش چشم مردمی که برای تفریح و کوهپیمایی از محل می گذشتند به نمایش گذاشت.
اگرچه این رویداد نیز در نوع خود منحصر به فرد و موثر بود اما کمتر از پنج ماه بعد اتفاقی چنان جدی در مجسمه سازی ما به وقوع پیوست
که تا پیش از آن کسی تصورش را نداشت و تا مدت ها بعد نقد و تعریفش نقل محافل هنری عمومی یا خصوصی بود.
حتی پس از سمپوزیوم اول تا مهر 88 که سمپوزیوم دوم برگزار شد بسیاری بر این باور بودند که سمپوزیوم مجسمه سازی دولت مستعجل و چون شهابی زودگذر بود.
در این میان رویداد اول در سال 1385 به دلیل پاسخگویی به بسیاری از شبه هاو نگرانی ها و نیز کسب تجربه و رویداد دوم در مهر ماه 1388 به دلیل تلاش برای استمرار چنین رویدادی حایز اهمیت بوده اند.
اما رویداد سوم در سال 1390 همچون فصل چیدن میوه بود.
دو تجربه اول و دوم یکی برپایی سمپوزیوم در سطح بین المللی و دیگری بکار گرفتن متریال تخصصی موجب شد تا سمپوزیوم سوم به عنوان سمپوزیوم تخصصی مجسمه سازی با سنگ مطرح شود.
در مجموع باید برپایی سمپوزیوم مجسمه سازی در کشور را به فال نیک گرفته و به عنوان یک امر تاثیرگذار بر هنرهای تجسمی کشور امید آن داشته باشیم در بسیاری از شهرها تسری یافته تا همه ساله شاهد برپایی چندین رویداد هنری از این دست در سطح کشور باشیم.
اهداف کلان سمپوزیوم
- ایجاد فضای تعامل و گفتوگوی فرهنگی هنری و فرصت تبادل دانش و تجربه مجسمه سازی
- گسترش و ارتقای آگاهی عمومی در عرصه مجسمه سازی بین المللی
- احیای میراث تاریخی ایران در زمینه حجاری و سنگ تراشی
- فراهم آوردن شرایط آفرینش اثر هنری توسط هنرمندان ایرانی و خارجی
- گسترش فضای حمایتی برای هنرمندان مجسمه ساز و هنر مجسمه سازی شهری
- بروز توانمندی های بالقوه مجسمه سازی در آموزش و تکاپوی اجتماعی
مصالح مورد استفاده
- مصالح مورد استفاده : سنگ تراورتن
برای ثبت نام در سمپیوزوم اینجا کلیک کنید.
برای آگاهی از آخرین خبرها
ایمیل خود را وارد کنید
رایگان