فراخوان ادبی

فراخوان دوسالانه‌ی داستان کوتاه نارنج

فراخوان جشنواره دوسالانه‌ی مسابقه داستان کوتاه نارنج منتشر شد.

فراخوان دوسالانه‌ی داستان کوتاه نارنج

جشن رونمایی و امضای پوستر و انتشار متن هشتمین دوسالانه‌ی داستان کوتاه نارنج  با حضور هنرمندان، علاقه‌مندان، مهندس شفیعیان سرپرست فرمانداری ویژه جهرم ، محسن نعمت‌اللهی رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی جهرم، علی لطفی‌پور رییس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و دیگر مسئولین شهرستان برگزار و این دوسالانه، برای هشتمین‌بار، رسما کار خود را آغاز کرد. 

دبیر این دوسالانه با بیان اینکه مهمترین ویژگی دوسالانه‌ی نارنج مستقل بودن و داوری سالم آن است گفت:

این دوسالانه الان به ۱۶ سالگی رسیده است و همه‌ی اهالی هنر می‌دانند رسیدن به هشتمین دوره برگزاری در ایران چه معنایی دارد. «محمد بادپر» با اشاره به اینکه “پایبندی به اصول در کنار دوستی‌ها” شعار اصلی این دوسالانه طی این ۱۶ سال بوده است افزود:

این دوره نیز مانند دوره‎‌های قبل؛ «کارگاه داستان باران»، «انجمن اهل قلم شهرستان جهرم» و «موسسه‌ی فرهنگی هنری نارنج» با همکاری «اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس»، «دفتر نماینده محترم شهرستان جهرم و رییس کمسیون عمران»، «اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان جهرم» و مجموعه‌ی مدیریتی شهرستان جهرم برگزار خواهد شد.

مطالب مرتبط

جزییات فراخوان

 بادپر اضافه کرد:

موضوع جشنواره نارنج آزاد می‌باشد و هر شخص در سراسر دنیا می‌تواند  تا آخر شهریورماه  ۱۴۰۰ دو اثر که حداکثر ۴۰۰۰ کلمه باشد را از طریق ایمیل جشنواره به نشانی  dastannaranj@gmail.com و یا از قسمت ارسال اثر سایت رسمی جشنواره به آدرس www.dastannaranj.ir ارسال کند. 

وی با اشاره به اینکه متن کامل فراخوان در سایت جشنواره موجود می‌باشد و علاقه‌مندان لازم است ابتدا متن فراخوان را به دقت مطالعه و سپس نسبت به ارسال اثر اقدام کنند افزود همه‌ی فارسی‌زبانان دنیا می‌توانند در این دوسالانه شرکت کنند.

در بخش دیگری از این مراسم علاوه بر سخنان محسن نعمت‌اللهی و تشکر از مسئولین شهرستان چون دکتر رضایی  و مهندس شفیعیان جهت برگزاری نارنج عبدالرضا کوهمال هنرمند شاخص عرصه‌ی ادبیات نیز با بیان اینکه درخت نارنج را مادر مرکبات می‌نامند افزود:

میوه نارنج هم علاوه بر زیبایی‌های چشم نوازش در ادبیات و فرهنگ ما جایگاه ویژه‌ای دارد و در سفره‌های هفت سین ایرانیان باستان نیز در کنار سبزه، ظرفی پر از آب می‌کردند و نارنجی را در آن می انداختند و مرتب آن را به حرکت می‌آوردند که این سمبل حرکت، پویایی و نماد حرکت زمین در کیهان و تاریخ روز و ماه و سال بوده و این نام برای جشنواره‌ای با پویایی و طراوت و حرکت بسیار با مسماست.

عبدالرصا کوهمال با بیان اینکه یکی از واقعیت‌های مغفول ادبیات معاصر ما بویژه ادبیات داستانی معاصر را باید قالب داستان کوتاه دانست گفت:

این نوع ادبی حتی با وجود سبقت زمانی در مقابل رمان در تاریخ ادبیات داستانی کشور، تا همین چند سال گذشته به حق خودش در معرفی به اذهان بطور عموم و خصوصا در جشنواوه‌ها نرسید

  و در پایان دهه‌ی هفتاد و گسترش زمینه‌های جدید در دهه هشتاد و تکثرگرایی بین ژانرهای مختلف ادبی و هنری داستان کوتاه هم اقبال جدیدی یافت و یکی از این زمینه‌ها جشنواره‌ها بودند که جشنواره ادبی داستان کوتاه نارنج فارغ از هر نوع سلیقه خاص در همان روزگاران شکل گرفت و بی‌شک با کسب اعتبار و سلامت اعتباری، توانست فرصتی فراهم آورند تا داستان‌نویسان، و به ویژه نویسندگان تازه کار و نوقلمان حوزه ادبیات داستانی، آثار خود را به خوانش و نقد و ارزیابی به این محفل بسپارند تا هم عیار خود را در حضور استادان و داوران برجسته داستان معاصر  همان آغاز راه بسنجند هم به فضای ادبیات کمک کرده باشند.

گفتنی است داوری هفت‌دوره‌ی گذشته این جایزه ادبی را چهره‌های شاخص ادبیات داستانی ایران نظیر؛ «ابوتراب خسروی»، «محمد کشاورز»، «احمد اکبر‌پور»، «امیرحسین خورشیدفر»، «ابراهیم دمشناس» «حسن محمودی»، «احمد آرام»، «عباس عبدی»، «بها‌الدین مرشدی»، «ندا کاووسی‌فر»، «غلامحسین دهقان»، «بابک طیبی»، «فرشته احمدی»، «محمد حسینی»، «احمد آرام» و … انجام داده‌اند.

برای ارسال اثر به فراخوان دوسالانه‌ی مسابقه داستان کوتاه نارنج اینجا کلیک کنید یا با ما تماس بگیرید.

ایمیل خود را وارد کنید

رایگان

دریچه سینما

بعد از چندین سال فعالیت به صورت سنتی، در سال 88 همزمان با روز ملی سینما وبسایت گروه ما متولد تا قدیمی ترین منبع مستقل انتشار فراخوان های بین المللی باشد. سعی می کنیم بهترین مطالب و رویدادهای هنری جهان رو معرفی کنیم و راه موفقیت هنرمندان را هموار کنیم. سلام ثبت نام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

مطالب مرتبط

دکمه بازگشت به بالا
×